Als specialisten op het vlak van domotica, elektriciteit, ventilatie, airco en verlichting. streven wij telkens naar de beste kwaliteit en uitstekende service.

Onze vakmannen zorgen bij elk project voor comfort, veiligheid en esthetiek. En dat op een energiebewuste manier en in samenwerking met onze kwalitatieve leveranciers.

Ons aanbod

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

DOMOTICA

Creëer uw slimme woning met onze domotica.

ELEKTRICITEIT

Persoonlijk advies, op maat voor uw nieuwbouw of renovatie-project.

VENTILATIE

Uw optimale luchtkwaliteit,
onze prioriteit.

AIRCO

Geniet van uw optimaal comfort gedurende alle seizoenen.

VERLICHTING

Met onze lichtstudie haalt u het beste uit uw woning. installatie.

Domotica

Maak je woning SMART

Het MyHome domoticasysteem vormt het centrale zenuwstelsel van je huis. Het zit in de muren en hangt in de lucht, het is ermee verbonden al één van de onzichtbare pijlers. Het biedt je een gepersonaliseerde, simpele, functionele en slimme controle over je woning. En of je nu de verlichting en rolluiken wil bedienen, oproepen van uw slimme deurbel vanop afstand wil beantwoorden, de verwarming wilt aanpassen of je huis in de gaten houden als je op vakantie bent … het kan allemaal.

De besturing van het systeem gebeurt op vier manier:

 • via voice assistenten: een spraakassistent zoals Amazon Alexa of Google Home zorgt voor extra gemak, comfort en veiligheid in huis door te communiceren met jouw slimme apparaten. Via deze vocale assistent kan je opdracht geven om bijvoorbeeld het licht aan te zetten, radiatorkranen bedienen, jouw smart TV aanzetten of het volume van de muziek die afspeelt op jouw slimme speaker regelen.
 • via uw smartphone: twee apps waarmee je het systeem bestuurd:
  • de app Home + Control: praat met jouw huis en vereenvoudig het beheer van jouw huis
  • Home + Security: hou je huis ten alle tijden in de gaten via een gekoppelde videofoon, buitencamera, raamsensoren, binnencamera en slimme rookmelders
 • via het touchscreen in huis: maak je domotica slim via de HomeTouch – een touchscreen -waarmee je de volledige controle over jouw woning hebt. Via dit touchscreen kan je bijvoorbeeld lampen aanzetten, de buitencamera raadplegen of oproepen van de videofoon beantwoorden.
 • via uw schakelaars: Tussen alle geconnecteerde toestellen, apps en vocaal assistenten blijven de schakelaars zeker hun plaats hebben. Wanneer je kiest voor het MyHOME smart home systeem met busbekabeling worden ook jouw schakelaars slim.

Het is dan ook belangrijk dat je je ideeën al mee integreert in de bouwplannen, vanaf het prille begin. Zo komt het systeem het best tot zijn recht, zowel esthetisch als functioneel. KG Technics adviseert je graag van A tot Z.

Elektriciteit

Doordacht en nauwkeurig!

KG Technics staat voor meer dan een plan en kabels. We denken mee met de eigenaar, de architect of de bouwheer. Rekening houdend met de wensen van de klant, de huidige normen en nieuwste technieken zorgen we steeds voor een optimaal eindresultaat.

Zowel in een nieuwbouwwoning of appartement als in een renovatieproject is het van groot belang om vanaf de start van de werken rekening te houden met het doel van iedere ruimte. Er komen veel vragen op je af:

 • Waar wil men stopcontacten?
 • Waar zijn de verlichtingspunten nodig?
 • Wordt er een domotica-systeem gebruikt?
 • Wat met de energievoorzieningen zoals een warmtepomp of zonnepanelen?

We geven jouw graag correct advies en begeleiden jou iedere fase van het project.

Ventilatie

Kies voor KG Technics, kies voor een goede luchtkwaliteit in huis!

De hedendaagse woningen zijn zo goed geïsoleerd waardoor de binnenlucht 5 keer meer vervuild is dan buitenlucht. En aangezien we ook steeds meer tijd binnen doorbrengen (zowel thuis als op het werk) is het creëren van een gezond binnenklimaat cruciaal. Slecht verluchte ruimtes zorgen namelijk   voor hoofdpijn en vermoeidheid. Maar ook temperatuur, vochtgehalte en CO²-concentratie zijn factoren waar we rekening mee moeten houden.

Wij komen vrijblijvend ter plaatse en werken zowel voor renovatie- als nieuwbouwprojecten een voorstel op maat uit. Ook bespreken we uitvoerig de technische haalbaarheid van jouw project. Op basis van jouw noden en wensen, adviseren we je in de keuze van ventilatiesystem:

 • Ventilatiesysteem C
 • Ventilatiesysteem C+
 • Ventilatiesysteem C+ Evo
 • Ventilatiesysteem D

Airco

Maak van je huis een thuis!

Met een airco creëert u extra wooncomfort. De nieuwe generatie airco’s zijn intelligent, spaarzaam en passen daarnaast perfect in elk interieur en lifestyle. Een airco zorgt het hele jaar door voor comfort en een aangename temperatuur in huis.  Op warme zomerdagen koel je je woning in een handomdraai en in de winter zorgt dezelfde installatie voor een optimale verwarming.

Airconditioning ventileert, zuivert en houdt de vochtigheidsgraad van de binnenlucht onder controle. Door de huidige energiebesparende huisconstructies, zorgt men ervoor dat de natuurlijke ventilatie van verse lucht tot een minimum beperkt wordt. Dit houdt in dat de binnenlucht onvoldoende ververst wordt en de vuile lucht (pollen, stof, virussen,…) binnen blijft. Dankzij een airco wordt de lucht die je inademt gezuiverd.

Verlichting

Professioneel lichtadvies!

De inrichting van je huis begint met goede verlichting. Het gaat hier niet alleen om sfeer, maar ook om duurzaamheid en energiezuinige oplossingen. Elke ruimte heeft nood aan verlichting! En vraagt om de juiste sfeer. Dit doe je door een goede balans te vinden in basisverlichting, functionele verlichting en accentverlichting. Met onze ervaring weten wij wat er nodig is en luisteren wij naar uw wensen. Vervolgens ontwerpen we een passende en zuinige lichtinstallatie.

Om een goed totaalbeeld te hebben van het resultaat en de mogelijkheden is een lichtstudie onontbeerlijk. Bij het lichtplan houden we rekening met jouw smaak, bouwstijl en budget.

Ook indien er gewerkt moet worden op basis van reeds bestaande lichtpunten kunnen we verassende mogelijkheden tonen. Eens de mogelijkheden in kaart zijn gebracht plannen we een gesprek en overlopen we samen het lichtplan. KG Technics werkt daarna het lichtplan uit van levering tot plaatsing.

Geïnteresseerd in één van onze oplossingen?
Adres

Kongostraat 38, 2550 Kontich

Email

info@kg-technics.be

Telefoon

+32 497 31 15 11