Elk project is bij ons even belangrijk en voeren wij steeds uit met eigen werkkracht. Wij bieden u een optimale service, zowel tijdens als na de werken, laten de werf steeds netjes achter en respecteren de vooropgestelde tijdslijn om uw project te realiseren.

Al meer dan 10 jaar verzorgen we de studie, uitvoering en service van elektrische installaties. We hebben ons gespecialiseerd op vlak van vernieuwende technologieën, energiebeheer en operationeel beheer op lange termijn. We willen blijven innoveren en zuinige oplossingen aanbieden aan onze klanten.
We beschikken over het nodige vakmanschap en vooral de goesting om projecten steeds tot een goed einde te brengen.

Over ons

KG-Technics is er voor u

Een persoonlijke service, dé ervaren expert die u bijstaat met raad en daad, iemand die luistert naar uw ideeën en deze vertaalt in moderne technologieën, dat is wat u nodig hebt bij het bouwen of renoveren van uw woning.

Als zelfstandige en meewerkend patroon begrijpt KG-Technics deze waarden als geen ander. Vanuit deze filosofie gaan wij steeds aan de slag in elk project en krijgt u bij ons een persoonlijk, rechtstreeks aanspreekpunt.

Onze aanpak

Bij KG – Technics bent u als klant meer dan een naam. Ons bedrijf heeft een lange staat van dienst. Openheid en communicatie vinden we essentiële bouwstenen voor een sterke professionele relatie met onze klanten.

Tijdens een eerste kennismaking leggen we u haarfijn uit hoe we werken. Onze offertes zijn duidelijk en overzichtelijk, zo weet u precies waar u staat en wat de mogelijkheden zijn. We leren u graag beter kennen, zodat we u op basis van uw smaak en voorkeuren de perfecte installatie op maat kunnen aanbieden. Kwaliteit rendeert, daarom zullen we u adviseren om voor hoogwaardige oplossingen te kiezen.

Tijdens de werken houden we u op de hoogte van de vorderingen. Hebt u vragen over de planning van uw project? Uw contactpersoon is vlot bereikbaar en voorziet u snel van een antwoord.

VOORDENKERS

Wilt u zonder zorgen uw project van renovatie, verbouwing of nieuwbouw realiseren? KG - Technics ontzorgt u en volgt uw project van A tot Z op. We zijn echte voordenkers en denken voor u na. Elk project is in goede handen van onze bekwame vakmannen.

EXPERTISE & VAKMANSCHAP

KG - Technics is al meer dan 10 jaar een echt begrip in de Antwerpse regio. Wij leggen de lat bijzonder hoog zowel qua materialen, uitvoering als service.

IN PROFESSIONELE HANDEN

We werken volgens de regels van de kunst. En ook volgens de regels van het Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties ( AREI). KG - Technics is lid van Bouwunie en Nelektra. We werken uitsluitend met erkende dealers.

GEEN ZORGEN NA DE WERKEN

We zijn lange termijndenkers. Ons bedrijf is stabiel en garanderen u met een gerust hart een garantie van twee jaar voor algemene installatie.

Geïnteresseerd in één van onze oplossingen?
Adres

Kongostraah 38, 2550 Kontich

Email

info@kg-technics.be

Telefoon

+32 497 31 15 11